Jornada de portes obertes a l’EOI Xàtiva

184

Solopizza Xàtiva

Centelys

Amb motiu de la celebració del Dia Europeu de les Llengües el 26 de setembre, des de l’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva us volem convidar a participar amb nosaltres en el nostre «Tastallengües», una jornada de portes obertes que tindrà lloc els propers dilluns 26 i dimarts 27. Pretenem que siga una jornada participativa, festiva, oberta al públic en general, on podreu fer un tast de les llengües que s’ofereixen a l’escola: alemany, anglés, francés, valencià i italià.

El nostre propòsit és que vingueu i pogueu conéixer de primera mà com és el nostre centre i com són les classes que oferim. Aprendre llengües és una eina imprescindible per millorar les perspectives de treball, els estudis o simplement pel plaer d’aprendre i fer noves amistats, i l’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva és, en aquest sentit, un referent per a l’aprenentatge de llengües.

Si teniu ganes de saber com són les classes de llengua a la nostra escola -som ensenyament públic i oficial, recordeu!- us esperem els dies 26 i 27 de setembre a la vesprada. No us ho podeu perdre!

WhatsApp Portal de Xàtiva