Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

04.03.2022 | Elena Luna

El Ciutat de Xàtiva sènior “B” va caure davant del Ciutat d’Alzira per 2 gols a 0. Divendres passat, el segon equip del Ciutat de Xàtiva es va desplaçar fins a la ciutat esportiva “Jorge Martínez Aspar” per disputar una jornada de lliga més , aquesta vegada davant del Ciutat d’Alzira. El partit es va disputar sota una gran pluja, cosa que va provocar un joc molt ràpid i dificultós. El primer gol de les locals va arribar a la pri-mera part, i ja a la segona, les del Ciutat de Xàtiva van tenir alguna oportunitat per em-patar, però no es pogueren materialitzar. Així, les locals van marcar el segon en els da-rrers minuts de partit. Un encontre que no deixa males sensacions per part de l’amateur “B”. El diumenge a les 12:00 s’enfrontaran a la UE Alcúdia al camp municipal “Paquito Coloma”.

L’equip infantil/cadet del Ciutat de Xàtiva va caure per 0-3 davant del C.F Gandia. El pas-sat dissabte, les del Ciutat de Xàtiva van rebre com a locals el C.F Gandia al camp muni-cipal “Paquito Coloma”. Les d’Andrea Tormo van sortir amb tot per emportar-se el partit des del primer minut, però les visitants van desplegar un gran joc, de manera que es van emportar la victòria. La setmana que ve comença la segona volta de la lliga, i el proper partit serà contra el C.D.B.S Ontinyent.

D’altra banda, l’amateur “A” s’enfrontava al C.F.F Uryula, diumenge al camp municipal “Paquito Coloma”. Però el partit no va poder arribar a disputar-se a causa de la situació esportiva del C.F.F Uryula, a qui enviem ànims. La propera jornada de lliga per a l’ama-teur “A” es disputarà a la ciutat esportiva “Dama d’Elx” d’Elx, dissabte a les 17:00 hores, contra l’Elx C.F “C”.

WhatsApp Portal de Xàtiva