Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Aquest darrer cap de setmana va tindre lloc el concurs de Joves Intèrprets a Xàtiva en la modalitat corda fregada, que aglutinava els instruments violí, violoncel i viola.

El premi de la modalitat A (joves de 22 a 26 anys) va quedar desert, havent-se presentat un total de cinc participants i havent arribat dos d’ells (Celia Bueno, de Laredo, i Violeta Albert, d’Albaida), a la final. D’altra banda, a la modalitat B (joves entre 17 i 21 anys) van haver un total de nou participants, arribant a la final Carlos Nicolay Roldán (Albacete) i Juan Cuenca Delgado (Cazorla) al violí, Alejandro Ruiz Vázquez (Alcorcón) a la viola i Karmele Castillo Maeso (Portugalete) al violoncel. Finalment, el premi va recaure en Juan Cuenca Delgado, si bé es van donar dos segons premis per unanimitat a Carlos Nicolay Roldán i Karmele Castillo Maeso.

Per últim, a la modalitat C (joves fins a 16 anys) van participar un total de sis persones, arribant a la final Jimena Rojas Redondo (Villanueva de la Cañada) amb el violí i Andrea Fages Sáiz (Barcelona) a la viola. Va ser la primera d’elles la que va acabar imposant-se com a guanyadora.

El jurat va estar compost per l’especialista de violoncel Gustavo Canet Peirotén, l’especialista de violí Anna Korpaslka i l’especialista de viola Pilar Marín Peyrolón. Aquest cap de setmana tindrà lloc l’última de les especialitats del concurs «Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva 2020», que tindrà al piano com a protagonista.

WhatsApp Portal de Xàtiva