Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

El Gran Teatre de Xàtiva ha anunciat la nova data per a l’espectacle de Santi Rodríguez «¡Infarto! No vayas a la luz», que estava previst per al proper 19 de juny. Finalment la representació s’ajorna al diumenge 18 d’octubre a les 19:30 hores.

Les condicions seran les mateixes que les que es van donar a conèixer amb l’ajornament de «Cinco horas con Mario». Aquelles persones que hagueren adquirit ja les seues entrades poden conservar-les per a la nova data, mentre que aquelles que prefereixen la devolució podran sol·licitar-la i aquesta s’abonarà al compte associat, en cas d’haver-se adquirit a través de la plataforma Instanticket, o bé es pagarà a la Casa de la Joventut una vegada es reòbriguen les instal·lacions municipals si la compra es va efectuar mitjançant efectiu o targeta a les taquilles.

Amb aquesta reubicació es completa el canvi de dates de les funcions teatrals programades al Gran Teatre de Xàtiva per al primer semestre de l’any 2020, ja que prèviament es va anunciar que «Cinco horas con Mario», amb Lola Herrera, tindrà lloc el proper 29 de novembre mentre que «Viejo amigo Cicerón» de Josep Maria Pou es podrà gaudir el 26 de setembre.

WhatsApp Portal de Xàtiva