Ja s’han publicat les bases de les subvencions i beques esportives de Canals

28

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

A data 20 d’agost es publicaren al Butlletí de la Diputació de València, les bases de les subvencions esportives i les beques esportives. El període per a presentar les sol·licituds per a ambdues convocatòries es va iniciar el passat divendres, 21 d’agost, i finalitzarà el dijous 17 de setembre, ambdós inclosos.

A les bases de les subvencions esportives, amb una quantia total de 115.000 €, s’amplien els programes esportius a subvencionar, quedant aquests en huit -promoció de l’esport base, promoció de l’esport amateur, la pràctica saludable, l’esport per a la gent gran, l’esport en igualtat, la pràctica esportiva inclusiva, la promoció de l’esport autòcton i l’esport competitiu.

D’altra banda, a les beques individuals per a esportistes, es manté la quantia de 8.000 €, però s’amplia el màxim al qual pot optar un esportista, concretant-se a més els criteris per a justificar els mèrits esportius.

Els documents de les bases i annexos de documentació a presentar es poden trobar als següents enllaços del web de l’Ajuntament de Canals:

WhatsApp Portal de Xàtiva