Ja es pot participar als “Premis a la Falla més viral” del CJX

104

Solopizza Xàtiva

Un concurs del que ja es pot participar i en el que s’han publicat al perfil de Facebook del CJX uns fotomuntatges dels esbossos dels monuments de les diferents comissions falleres ubicats als seues emplaçaments originals. La foto de la falla que més reaccions obtinga, tant gran com infantil, obtindrà com a premi un banderí oficial que rebran en la propera entrega de premis de les falles de Xàtiva.

COM PARTICIPAR?

1. Busca al Facebook del CJX el fotomuntatge de la falla (tant gran com infantil) que més t’agrade i posa-li “M’agrada” o qualsevol altra reacció. Important! Solament valdran les reaccions a la foto de la publicació original.

: http://bit.ly/2OWdtfg

: http://bit.ly/3rRezrx

2. Els dos fotomuntatges (1 gran i 1 infantil) amb més reaccions guanyaran un banderí oficial que es rebrà per part de la comissió fallera corresponent en la pròxima entrega de premis.

BASES I +INFO: http://bit.ly/3l4fIJz

És important destacar que aquestes reaccions s’han de donar a les fotos de la publicació original del Facebook del CJX, en cap cas a possibles fotos publicades per terceres persones o comparticions de la publicació original per tal de poder comptabilitzar-les.

D’altra banda, per tal d’evitar qualsevol frau associat a la compra de reaccions a través de perfils falsos o altres mecanismes, el concurs començarà el mateix dia 15 però el recompte que determinarà el resultat es farà en un dia aleatori en un termini màxim de 3 mesos a partir del 19 de març.

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva animen a totes les comissions falleres a participar d’aquests premis i fan una crida a tota la ciutadania a que participen a partir del 15 de març compartint i reaccionant als fotomuntatges per tal de donar la màxima visibilitat a aquesta iniciativa i celebrar, encara que de manera virtual, aquesta festa que tant estimem i que tant desitgem que torne a la normalitat el més prompte possible.

Ens ajudes a compartir la iniciativa?

Web: http://bit.ly/3voPO8a
Instagram 1: https://bit.ly/3qTp9ge
Instagram 2: https://bit.ly/3rONO6U
Instagram 3: https://bit.ly/3cygACj
Instagram 4: https://bit.ly/38IHJ4n
Twitter: https://bit.ly/2NoTxS6

WhatsApp Portal de Xàtiva