Ja es poden reservar les taules per a la festa de les paelles que tindrà lloc el diumenge 20 d’agost

El tràmit (gratuït) s’ha de realitzar a través de la pàgina web de la Fira, a la pestanya dedicada a aquesta activitat

324

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Hui dilluns 24 de juliol, a les 10 hores, s’ha activat la reserva de tickets per a l’ocupació de les taules a la festa de les paelles de la Fira, prevista per al diumenge dia 20 d’agost. Aquesta reserva (gratuïta) s’ha de realitzar a través de la pàgina web de la Fira de Xàtiva, des de la pestanya dedicada a aquesta cita.

Les reserves per taula seran d’un mínim de 6 i un màxim de 10 comensals, i el tiquet serà nominatiu, amb el qual apareixerà la informació amb el nom i cognoms així com el DNI de tots els components del grup (gestionada dintre de la normativa vigent respecte a la protecció de dades). El tiquet serà necessari a l’entrada i a la recollida dels condiments per a la verificació i ocupació de la taula assignada.

L’entrada al recinte es farà en grup i serà obligatori mostrar el DNI. Per cada taula haurà d’haver un mínim de 4 adults, els quals seran els responsables de qualsevol incidència. Cal tindre en compte que si un mateix DNI és utilitzat en diverses reserves, s’anul·laran de manera immediata les taules en les quals aparega el DNI duplicat. A més a més no es podran entrar al recinte botelles de vidre.

L’obertura de portes i el repartiment de condiments començarà a les 12 hores, i a partir de les 16 hores s’obriran les portes del recinte amb entrada lliure. La festa estarà amenitzada per l’orquestra La Fiesta, amb actuació de 16:30 a 21 hores.

La festa de les paelles tindrà lloc a l’aparcament del pavelló de Voleibol, el mateix espai que ocuparà els dies previs la Fira del Bestiar. Es comptarà amb zones d’ombra per tal de poder resguardar-se de la calor.

WhatsApp Portal de Xàtiva