Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

1.- L’import de les entrades adquirides mitjançant via web d’Instanticket va ser retornat de forma automàtica el mateix dia 12 al número de compte vinculat a la targeta de compra.

2.- Degut a la declaració per part del Govern de la Nació de l’actual estat d’alarma, que limita la circulació per les vies públiques a la realització de determinades activitats essencials:

  • 2.1.- Els clients que hagen adquirit les entrades presencialment en les taquilles del Gran Teatre o Casa de la Joventut mitjançant targeta bancària, podran telefonar a partir dilluns 16 de març a la Casa de la Joventut: 962281803 de 10h a 14h, i sol·licitar la devolució; prèvies les comprovacions pertinents, s’efectuarà la devolució al comte vinculat a la targeta de compra, sense que siga necessari el desplaçament del client. Una vegada es decrete el final de  l’estat d’alarma i s’òbriguen al públic els edificis municipals, es podrà sol·licitar a la taquilla de la Casa de la Joventut el resguard de retorn que es genera al fer la devolució. Al fer l’anulació l’entrada quedarà totalment invalidada per a qualsevol altra operació.
  • 2.2.- Els clients que hagen adquirit les seues entrades mitjançant pagament en efectiu en les taquilles del Gran Teatre o Casa de la Joventut, deuran acudir a la Casa de la Joventut una vegada decretat el final de l’estat d’alarma, alçades les restriccions de lliure circulació i oberts els edificis públics, amb les seues entrades i se’ls reintegrarà d’immediat el preu de les entrades.

Lamentem les molèsties ocasionades, però las situació actual en relació al problema de Salut Pública generat per el COVID-19 i en compliment de les instruccions governamentals, obliga a prendre mesures excepcionals de prevenció per evitar la propagació del virus.

Ajuntament de Xàtiva

Gran Teatre

 

WhatsApp Portal de Xàtiva