Solopizza Xàtiva

  • INELCOM s’uneix a l’Aliança Valenciana de Bateries per a situar a la Comunitat Valenciana com a epicentre de producció i investigació
  • L’empresa xativina forma part d’aquest projecte tecnològic al costat d’altres 22 grans empreses valencianes i comptarà amb el suport de l’administració valenciana

L’empresa valenciana Inelcom s’uneix a l’Aliança Valenciana de Bateries per a situar a la Comunitat Valenciana com a epicentre de producció i investigació tecnològica. Amb aquesta adhesió, Inelcom contribuirà al desenvolupament tecnològic i productiu sota l’emblema de la sostenibilitat i la mobilitat. L’Aliança és un consorci de 23 grans empreses valencianes i que compta amb el suport i participació de l’Administració valenciana, on es preveu una inversió de 2.000 milions d’euros i la creació de 3.000 llocs de treball.

La presentació d’aquesta iniciativa ha tingut lloc aquest matí de la mà del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, a la qual ha assistit el CEO d’Inelcom, Javier Quilis, al costat del nodrit grup d’empresaris que formen part d’aquest ambiciós projecte.

L’Aliança pretén constituir el Centre d’Investigació Element València que aspira a ser un referent internacional en la investigació d’emmagatzematge d’energia. Però no sols això, sinó que aquesta iniciativa contempla la instal·lació d’una gigafactoría de bateries en el territori valencià.

WhatsApp Portal de Xàtiva