Incendi a l’entrada del Lluís Alcanyís de Xàtiva

2714

Solopizza Xàtiva

Centelys

Sobre les 20h de la vesprada d’ahir va tindre lloc un incendi en l’arbratge exterior de l’Hospital Lluís Alcanyís. L’incendi es va iniciar en una palmera en l’inici de la rampa d’accés principal i es va estendre ràpid als arbres annexes.

El fort vent que es donava a aquesta hora en la zona va provocar que el foc s’estenguera a un altre arbratge situat a més de 25 metres de distància.

La ràpida intervenció dels vigilants de seguretat, un zelador i personal de cuines del centre, va evitar que el foc es propagara a la resta d’arbratge.

Quan van arribar els bombers el foc ja estava controlat i van acabar de dur l’incendi a la seua extinció.

El foc ha afectat almenys dos arbres i dues palmeres del jardí exterior del recinte hospitalari i no s’ha informat de cap altre dany ni material ni personal.

El fort vent que es donava a aqueixa hora en la zona va provocar que el foc s’estenguera a un altre arbratge situat a més de 25 metres.

El Cap de la guàrdia de l’Hospital en aquest moment, Angel Torregrosa ha realitzat un escrit d’agraïment davant la Gerència de l’Hospital per l’actuació del personal del centre hospitalari per “la seua decidida i ràpida resposta, amb la qual es va realitzar adequat i ràpid control de l’incendi”. La Direcció i la Gerència han expressat també el seu agraïment a aquests professionals “per la seua eficàcia i professionalitat” davant un incendi així.

WhatsApp Portal de Xàtiva