Imma Ballester jugarà al sénior femení del C.B. Genovés

La jugadora torna al club on va començar la seua carrera esportiva

125

Si alguna jugadora havia de tenir el privilegi de jugar en un equip femení al C.B. Genovés eixa havia de ser Imma Ballester Copovi. Primera jugadora en formar part del C.B. Genovés en categoria benjamí i membre d’una generació de jugadores/jugadors que més èxits ha donat al club. Des del club es recorda amb molt estima eixa generació del 91/92 la qual va ser un dels motius que va donar empenta al club per a que es consolidara al poble, va ajudar a que el club s’afiançara i fera que moltes altres xiquetes i xiquets optaren per jugar a aquest esport. Possiblement, sense Imma el CB Genovés hui no podria presumir de tenir una secció femenina. Jugadora formada al CB Genovés en categoria Benjamí i aleví que després va fitxar pel aleshores club referent de la Comunitat Valenciana, el Ros Casares València en el qual va jugar vàries temporades, obrint el camí a altres xiquetes i xiquets que després van optar per jugar als equips més competitius de la capital. Ens trobem amb la persona que va obrir el camí a moltes altres persones que veien en Imma un referent.

Aquesta temporada torna al seu club de tota la vida. Jugarà en el sènior femení siguent la jugadora que ajudarà a totes eixes xiquetes més joves que malgrat arribar a la categoria sènior, volen continuar practicant aquest esport. “Sempre ha sigut un exemple i ara ho continua siguent més encara. Ja quan entrenava en categoria aleví era un model a seguir. Amb ella molts altres xiquets han aprés a jugar i estimar aquest esport, per això, com a club no podem estar més orgullosos de que Imma torne al seu club, al seu poble a continuar fent el que ja feia quan tenia 11-12 anys, jugar al bàsquet i estimar aquest esport” comentaven des del propi club una vegada confirmat que aquesta temporada Imma jugarà al Club Bàsquet Genovés.

L’equip ja està preparant la temporada i en unes declaracions de la pròpia jugadora aquesta afirmava que “Per a mi, jugar a bàsquet quan tenia 10 anys va començar prompte a ser una font d’il·lusió i alegria, però a la vegada de lluita constant, pel fet de viure a un poble com El Genovés i ser “una xiqueta” que volia practicar aquest esport. Per què una xiqueta no podia jugar a bàsquet? Pense que més d’una es va quedar amb les ganes…Jo vaig ser una de les poques a les que els va importar poc el que digueren i va fer el que va voler, practicar l’esport que li agradava.

18 anys després, el club compta amb totes les categories també en femení, el qual em sembla un avanç importantíssim, ja que les xiquetes, tan del poble com de fora, tenen l’oportunitat de jugar a bàsquet sense fer incomptables hores de cotxe o tren. Estic molt contenta de formar part del C.B. Genovés i de la seua iniciativa per impulsar l’esport femení, necessari per a que, totes les xiquetes que vullguen, tinguen les mateixes oportunitats que els xics per a practicar l’esport que tant estimem”.

Imma Ballester Copovi, pionera del bàsquet femení al Genovés, tindrà l’oportunitat de jugar en categoria sènior al club que sempre la considerat jugadora seua.

WhatsApp Portal de Xàtiva