EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Un any més Xàtiva és sumarà a la lluita contra el càncer amb la III Carrera i Marxa Solidària. La prova s’emmarca dins del II Circuit Provincial contra el Càncer, RUNCÁNCER. Circuit que integra al llarg de l’any, tretze localitats diferents de la província.

L’esdeveniment se celebrarà el proper diumenge dia 16 d’octubre, a partir de les 10:00h.

A l’igual que l’any passat consta de dues proves diferents dins d’un circuit urbà:

  • Una cursa competitiva de 6,5 km i una marxa no competitiva de 4 km.
  • La modalitat de carrera començarà a les 10:00h, mentre que la modalitat de marxa començarà a les 10:15h.
  • Ambdues tindran sortida des de l’Albereda Jaume I, davant de l’Ajuntament.
  • Els dorsals es poden adquirir de dues maneres per tant sols 5€, que són íntegres per a la lluita contra el càncer.
  • De manera PRESENCIAL, sols per als participants de la marxa (4km), en diferents establiments de la ciutat en horari comercial: Atletes, Desnivell positiu, Kilòmetres, Peque’s, Luis Martínez o Setabis Sport, on es podrà arreplegar el dorsal en el moment, sense necessitat d’inscriure’s en cap lloc. Fins als dies 14, 15 i 16, que els podran adquirir en els llocs establerts per a la recollida de dorsals.
  • O de forma ONLINE per als corredores (6,5km), i també per als participants de la marxa que prefereixen esta modalitat, fins al dijous 13 d’octubre a les 23:59h, en les següents pàgines web:

 www.toprun.es

www.runcancer.com

Amb l’opció online, la recollida de dorsals serà:

  • divendres 14, al pati de la Casa de la Cultura de 18.30h a 20:30h, entrada per Albereda Jaume I nº 50,
  • i dissabte 15, en el Centre Comercial Plaza Mayor de 10:15h a 21:30h.

Per recollir-los caldrà presentar un document acreditatiu de la identitat del participant.

  • També es podrà inscriure’s el mateix dia de les proves en la LÍNIA D’EIXIDA davant de l’Ajuntament, fins 30 minuts abans de la carrera o recollir el dorsal de 8.00h a 9.45h.

-Existeix la possibilitat d’adquirir una samarreta commemorativa per 4€ més, de venta els dies 14, 15 i 16 mentre s’entreguen els dorsals.

S’estableixen les següents categories:

ABSOLUTA MASC/FEM

Fins a 39 anys.

MÀSTER 40 MASC/FEM

De 40 a 49 anys.

MÀSTER 50 MASC/FEM

De 50 a 59 anys.

MÀSTER 60 MASC/FEM

De 60 anys en avant.

LOCAL MASC/FEM

  • L’edat mínima dels participants en la carrera serà de 16 anys.
  • En la marxa podran participar no sols adults, sinó també joves, adolescents, xiquets, bebès amb carros, mascotes… etc. Tots els participants hauran de portar el dorsal per poder estar coberts pel segur. Els menors que participen en la marxa hauran de fer-ho acompanyats d’un adult.
  • El dispositiu preparat per a l’ocasió comptarà amb efectius de la Policia Local i Protecció Civil, també de voluntaris dels diferents Clubs d’Esports, a més dels serveis d’un metge i una ambulància fixa al costat de la línia de meta. També hi haurà dutxes a la Ciutat de l’Esport i aparcaments habilitats per als participants, al Pavelló de Voleibol i a la mateixa Ciutat de l’Esport.
  • Als corredors se’ls donarà aigua a mitat del recorregut més o menys. I quan tots els participants, els de la marxa i els de la carrera, arriben a la zona de meta, se’ls obsequiarà amb aigua, refrescos, fruita donada per Mercaxàtiva i taronges aportades per Recreativos Saetabis. Hi haurà trofeus per als tres primers i primeres classificades en la carrera de cada categoria.
  • En finalitzar la prova es realitzarà un sorteig de regals entre tots els participants amb el seu número de dorsal. Se sortejaran unes ulleres de sol de l’òptica Meseguer, una visita a un celler aportada per Halcón Viajes, l’establiment Dormizen regala un coixí de viscoelàstica, un nòrdic, un puf pera i un puf bol; també se sortejarà una escapada de cap de setmana obsequiada per viatges&aventura Pepita Grau, i una bicicleta donada per Decathlon.

A més podrem gaudir d’una gran festa en l’Albereda, ballant tots Zumba al ritme del gimnàs Avanza Fitness i de Mª Paz, o contemplant exhibicions d’esgrima per membres del club.

La festa estarà amenitzada per la batucada de Rytmus i també s’instal·laran castells inflables per als xiquets, gentilesa del Huerto Eventos.

Fem una invitació a tota la població de Xàtiva i als pobles veïns, a que participen d’un dia de festa solidària, on ho poden passar molt bé ajudant a altres. L’any passat vam ser 2.242 participants sent el millor els 11.210€ que es van recaptar per ajudar a investigar esta malaltia i on l’esport i la solidaritat van anar de la mà. Tant de bo aquest any, ho poguérem superar.

Però tot açò no haguera estat possible sense tots aquells que de manera desinteressada ens han ajudat a portar a terme l’esdeveniment, com són l’Ajuntament, la Coordinadora d’Esports, el Consell Esportiu, els Clubs d’Atletisme, diferents comerços de la ciutat… Tots amb l’objectiu de reunir la major quantitat de diners possible per seguir investigant contra aquesta malaltia. Aprofitem estos fulls per expressar-los el nostre agraïment perquè sense ells no ho podríem portar endavant. Moltes gràcies a tots.

Així que… a pel vostre dorsal i a participar d’esta gran festa solidària!!!

Carrera 6500m

carrera-runcancer

Marxa 4000m

marcha-runcancer

WhatsApp Portal de Xàtiva