Hui divendres comença el torneig internacional cadet de Bàsquet del Genovés

València Bàsquet, Joventut Badalona, FC Bayern de Munich, i el C.B. GENOVÉS JÚNIOR competiran en la setzena edició d’aquest campionat

81

Demà divendres comença el Torneig Nacional Cadet Masculí de Bàsquet del Genovés, una fita referent el bàsquet de formació a nivell estatal. Després de l’èxit de les anteriors edicions i de la participació dels millors equips de la categoria, el llistó es presenta molt alt i a més si tenim en compte tot el que s’està vivint aquestos darrers anys en la famíla del CB Genovés.

Un partit com el Joventut Badalona València Bàsquet obrirà el XVIIé Torneig Nacional Cadet de Bàsquet. Un partit que juntarà a molts dels jugadors que han participat en el campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Per tant un encontre molt atractiu per a tots aquells que els agrada el bàsquet de formació. I més encara després de veure els partits entre aquestos dos equips en les edicions anteriors.

Tot açò es sap després que ahir, el club confirmara els horaris dels partits de tot el torneig, on a més d’aquest enfrontament, la jornada inaugural donarà pas també a al debut de l’equip local del C.B. Genovés davant un Estudiantes que arriba al Genovés per tercera vegada, i ho fa amb un equip amb clares aspiracions, no tan sols per a guanyar aquest torneig, sinó també arribar molt lluny al proper campionat d’Espanya de la categoria.

La maratoniana jornada del dissabte farà que es juguen 4 partits, dos en horari de matí i altres dos en horari de vesprada, i ja el final els partits per a tercer i quart lloc i la gran final, que està prevista es jugue a les 12 del migdia compaginada amb un partiti d’exhibició d’esport unificat entre jugadores del CB Genovés Femení i l’equip de bàsquet del Centre Ocupaional La Costera.

Un torneig atractiu pels planters que hi participen i com no, pel format que aquest calendari de lliga tots contra tots es planteja.

Disset edicions d’un torneig que, una vegada més, pretén oferir el millor Bàsquet de Formació a tots els aficionats a aquest esport del Genovés , de les comarques veïnes i a tots aquells vinguts de tot arreu que vulguen gaudir d’un bàsquet de gran nivell.

WhatsApp Portal de Xàtiva