Història i arqueologia del Reial Monestir de Santa Clara de Xàtiva

250

Informem que el pròxim dia 1 de desembre, dissabte, a les 19:30 hores, en la Casa de la Cultura de Xàtiva, carrer Montcada 7, es presentarà el llibre “HISTÒRIA I ARQUELOGIA DEL REIAL MONESTIR DE SANTA CLARA DE XÀTIVA” dels autors Carles Miret Estruch i Fernando Cotino Vila.

La presentació serà a càrrec de l’arqueòleg municipal de Xàtiva i director de museu de l’Almodi i de la Casa de la Ensenyança, Ángel Velasco, amb la presencia dels autors i editor.

En format A4, 126 pàgines a tot color, l’obra descriu i aprofundeix sobre la història i anàlisi arqueològica del recentment recuperat per a la ciutat de Xàtiva Monestir de Santa Clara.

L’any 2008, Ulleye ja va publicar una obra sobre Santa Clara (http://xativa-llibres.com/alternat.htmon) es feia referència al patrimoni moble d’aquest Monestir que va eixir del mateix i esperem que retorne a la ciutat que els cree amb els esforços i contribucions econòmiques dels seus ciutadans.

Els convidem a participar en l’acte i a difondre-ho per a coneixement de tots els interessats en el patrimoni i història de la ciutat de Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva