Solopizza Xàtiva

Centelys

La planta de Xàtiva d’Hinojosa Embalatge Group va ser la protagonista de la primera celebració del 75 aniversari de l’empresa, que es va realitzar diumenge passat 3 d’abril amb una jornada de portes obertes. Els més de 300 treballadors de la fàbrica al costat dels seus familiars van tindre l’oportunitat de gaudir de l’experiència Hinojosa en primera persona, coneixent el procés de fabricació de les solucions sostenibles de la companyia.

Van ser més de 600 persones les que van participar en diferents activitats lúdiques pensades per a totes les edats, que incloïen experiments amb robòtica, escenari amb jocs sorpresa i instàncies artístiques per a generar consciència sostenible. També van poder gaudir de la millor oferta gastronòmica local durant la jornada.

Aquesta és la inauguració i primera parada d’una gira que es prolongarà durant 2022 i que recorrerà les 21 plantes a nivell internacional del grup a Espanya, França i Portugal. Amb aquesta activitat, Hinojosa posa en relleu la importància del rol dels seus treballadors i de l’impacte positiu que generen en la seua comunitat, contribuint al propòsit compartit d’incrementar el benestar comú amb solucions sostenibles.

Sobre Hinojosa Embalatge Group

Hinojosa és líder del sector d’envàs i embalatge i és considerat un dels principals grups empresarials familiars espanyols. La companyia, que ha experimentat un important creixement en els últims anys, va iniciar en 2020 la seua expansió internacional. En l’actualitat, compta amb 2.300 treballadors en vint-i-una plantes de producció situades a Espanya, Portugal i França. La innovació, l’especialització i l’orientació i proximitat amb el client són els pilars sobre els quals se sustenta aquest creixement. El grup va tancar el 2021 amb una facturació total de 644 milions d’euros.

La seua projecció internacional es veu reforçada per la seua presència en Blue Box Partners, l’aliança europea integrada per quatre companyies d’origen familiar líders en els seus respectius països en el sector de l’embalatge.

WhatsApp Portal de Xàtiva