Gonzalo Gobert-Cézanne rep el llibre “Vivencias de un transeúnte” de la mà de Cristina Artacho

42

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

  • Gonzalo Gobert-Cézanne, director del Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo, rep el llibre “Vivencias de un transeúnte” de la mà de la veïna de Canals Cristina Artacho

Cristina Artacho i son pare Francisco Artacho van estar convidats pel director del Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert-Cézanne, qui va rebre el llibre de la mà de la seua autora “Vivencias de un transeúnte” i al mateix temps, els va fer d’amfitrió per les instal·lacions del circuit.

Cristina Artacho li va fer entrega al director del circuit del seu llibre, que ha publicat recentment, dedicat a son pare anomenat “Vivencias de un transeúnte”. Per altra banda, Francisco Artacho li va atorgar a Gonzalo Gobert-Cézanne el llibre que va escriure dedicat a la figura de Ricardo Tormo anomenat “Crónicas de un campeón”.

La família Artacho van poder gaudir i descobrir cada racó particular d’aquest circuit dedicat al bicampió del món de motociclisme i veí d’Aiacor Ricardo Tormo.

Cal recordar que Francisco Artacho és un home polifacètic que ha destacat en diversos àmbits esportius com són el ciclisme o el motociclisme entre d’altres, treballant colze a colze com a fotògraf amb figures tan destacades com Marino Lejarreta o Ricardo Tormo.

WhatsApp Portal de Xàtiva