Gala benèfica per a la lluita contra la leucèmia infantil i COMBOIA’T CANALS 2.0

45

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

L’Escola FANTASI de Canals organitza una gala benèfica per a la lluita contra la leucèmia infantil

L’Escola “Circo y Danza FANTASI” de Canals ha organitzat una gala benèfica per a ajudar a combatre la leucèmia infantil. L’esdeveniment tindrà lloc aquest divendres 7 de gener, a les 19 hores, al Pavelló Municipal Ricardo Tormo.

La directora de l’escola, Arantxa Martínez, assegura que «és molt important invertir en investigació per trobar cura i, és per això que, nosaltres posem el nostre granet d’arena, donant tot el que es recapte amb aquesta gala, a l’associació anomenada “SUMEMOS MUCHAS MANOS”.

Tot el públic assistent podrà gaudir de coreografies de dansa urbana i teles aèries de l’Escola FANTASI. A més a més, també hi haurà una actuació especial de les cantants valencianes Sandra Polop i Sandra Acosta, amb el seu duo anomenat POP LADIES, que faran un tribut al pop femení.

Per aquesta gala benèfica hi ha hagut una altra participació de col·laboradors que, de manera desinteressada, han ajudat també en aquesta causa. Per això, entre tot el públic es realitzarà una rifa entre els productes que han aportat aquestes empreses.

L’Escola FANTASI convida a tots els veïns i les veïnes de Canals i voltants, a acudir aquesta gala per lluitar tots junts contra aquesta malaltia.

Canals presenta una nova activitat del “COMBOIA’T CANALS 2.0” amb el contacontes “Pluja de Contes”

La Casa de la Cultura Ca Don José de Canals acollirà aquest dissabte 8 de gener, a les 12 hores, el contacontes anomenat “Pluja de Contes” de la companyia teatral “L’Esglai”. Aquesta activitat s’inclou dins del Pla d’Activitats Extraescolars “COMBOIA’T CANALS 2.0”.

Pluja de Contes” conta com dues amigues es queden atrapades durant una forta pluja en una biblioteca, i encara que al principi no ho sembla, s’ho passen d’allò més bé muntant a cavall…i això que mai han muntat a cavall…

L’Esglai Companyia Teatral” es consolida com a companyia professional l’any 2011, amb l’objectiu de la creació artística, especialment teatre textual, i de la promoció i la difusió de les arts escèniques.

Cal recordar que el “COMBOIA’T CANALS 2.0” són una sèrie d’activitats extraescolars que van posar en marxa, de manera conjunta, les Regidories d’Educació i de Joventut de l’Ajuntament de Canals, amb la finalitat de fer gaudir als xiquets i les xiquetes de l’esport, el ball, la música, la lectura i els experiments.

WhatsApp Portal de Xàtiva