Fotogaleria de la inauguració de l’exposició “60 anys d’Al vent, la col·lecció d’art de Raimon i Annalisa”

El Museu de Belles Arts acull fins al 19 de març una mostra que reuneix obres de Miró, Tàpies, Heras, Boix o Armengol entre d’altres

727

Solopizza Xàtiva

Centelys

  • Fotografies: Estudio Federico

Raimon i Annalisa van inaugurar el passat dijous, al Museu de Belles Arts, l’exposició al voltant de la seua col·lecció artística per tal de celebrar els 60 anys de la mítica cançó “Al vent”, un dels himnes que va marcar a diverses generacions.

La mostra s’ubica precisament a prop del carrer Blanc, el qual va veure nàixer a Raimon, i recull un gran nombre d’obres de gran valor que formen part de la donació que van signar ara fa uns anys per deixar-li a Xàtiva tot el seu llegat.

En total s’exposen 62 peces, moltes de les quals es desprenen de l’amistat forjada entre l’artista xativí i altres artistes de renom com ara Andreu Alfaro, Joan Miró, Artur Heras, Antoni Tàpies, Rafael Armengol, Manuel Boix, Joan-Pere Viladecans o José Ortega. A més a més, també hi haurà obres d’altres artistes com Josep Guinovart, Vicente Rojo, Julio González, Eduardo Arroyo, Eduardo Chillida, Miquel Barceló, Ricard Vaccaro, Pere Alavedra, Antonio Saura, Josep Buyreu, Rafael Pérez Contel o l’escultora Madola.

L’exposició, amb entrada gratuïta, es pot visitar fins al 19 de març.

WhatsApp Portal de Xàtiva