Font de la figuera rep 482.716,80 euros per al taller d’ocupació

135

Solopizza Xàtiva

Centelys

  • La Conselleria d’Economia Sostenible dóna una subvenció de 482.716,80 € per al Taller d’Ocupació de la Font de la Figuera
  • Este pressupost es destinarà a impartir dos cursos en les modalitats de Jardineria i Albanyileria

L’Ajuntament de la Font de la Figuera, a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, ha gestionat una subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, per un import de 482.716,80 € per als tallers d’ocupació ‘TE LA FONT 2021: ENS FORMEM’.

La duració del Taller d’Ocupació serà d’un any i tindrà dues especialitats, jardineria i albanyileria, que comptaran amb un total de 20 estudiants, i amb 4 persones docents.

Les pràctiques de la modalitat de jardineria es destinaran al condicionament dels jardins de Na Briadna i el Verdoso, mentre que la modalitat d’albanyileria desenvoluparà la seua activitat majoritàriament en el Poliesportiu i el Polígon Industrial del nostre municipi. Com a novetat respecte als tallers de l’any anterior, enguany no serà necessari que l’alumnat participant dispose del títol GES.

En paraules de l’alcalde Vicent Muñoz: “Estem molt contents amb aquesta bona notícia que injectarà quasi 500.000 € per ocupació a la Font de la Figuera, obrint una finestra d’oportunitats laborals”. En els pròxims dies es donarà informació més detallada sobre la subvenció i el seu desenvolupament en la Font de la Figuera per a totes les persones interessades.

WhatsApp Portal de Xàtiva