Fitkid celebra el 25é Campionat d’Espanya a Canals

Canals acollirà el cap de setmana de 27 i 28 d’abril, al Pavelló Municipal Ricardo Tormo, una nova edició del Campionat d’Espanya de Fitkid, organitzat per Fitkid Espanya amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canals.

21

Aquest és el segon any consecutiu que es farà a Canals aquest Campionat que comptarà amb 1173 participants, xifra que marca un rècord d’inscripcions. Dels clubs locals de Canals, Fantasi i Ballart, participaran 310 esportistes. Els clubs participants provenen de 9 províncies, d’Alacant, Barcelona, Bizcaia, Castelló, Girona, Madrid, Málaga, Tarragona i València.

En total, competiran 398 coreografies durant 28 hores de competició de cinc disciplines distintes, Fitkid, Fantasia, Dance Show, Jazz Funck i Hip Hop. A més, els participants solistes i duos han aconseguit la seua participació al classificar-se en els diferents campionats territorials. Aquesta cita esportiva serà classificatòria per al “IDF World Dance Championship 2020”.

Sense cap dubte, aquesta es una fita molt important per a l’esport a Canals perquè, tal com ha declarat Ricardo Requena, alcalde de Canals, «aquest esdeveniment esportiu es converteix en una activitat social molt rellevant que reuneix a milers de persones, familiars i esportistes, que visitaran Canals durant el cap de setmana de competició».

José Ramón Garrido, regidor d’Esports, ha volgut agrair «que Canals torne a ser la seu d’aquest esdeveniment tan rellevant d’un esport que centenars d’esportistes del municipi practiquen cada setmana i que, a més, estan aconseguint reconeixements en nombroses competicions».

WhatsApp Portal de Xàtiva