Fira de l’Estudiant “Orienta’t 2022” i èxit en l’Escoleta de Pasqua de Canals

45

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

L’Ajuntament de Canals organitza la Fira de l’Estudiant “Orienta’t 2022”

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals organitza, del 26 al 29 d’abril, una nova edició de la Fira de l’Estudiant “Orienta’t 2022”, en el Centre Jove de Canals.

Amb aquesta iniciativa es pretén donar als joves de Canals que es troben cursant estudis de 3r i 4t d’ESO, primer de batxillerat i alguns cursos d’FP bàsica; eines, informació i un espai on poder orientar-se de cara a preparar-se per al seu futur a curt termini, tant en l’àmbit d’estudis universitaris i de cicles, com de formació laboral.

La fira estarà atesa per professionals que explicaran als joves les diferents opcions de futur amb què compten.

Les visites dels grups han estat concertades amb els centres educatius de Canals. Els horaris d’aquestes són de 9 hores a 15 hores. Durant aquests dies, els i les alumnes del col·legi Cervantes, del col·legi Sant Antoni Abat, de l’IES Sivera Font i de l’IES Francesc Gil

hi assistiran a la fira.
Per a la resta de públic interessat, hi haurà torns de portes obertes el dimecres 27 i el dijous 28, en horari de 17 hores a 19 hores de la vesprada. L’equip de professionals de la fira els assessorarà i orientarà en totes aquelles qüestions que plantegen.

Des de la Regidoria de Joventut s’espera que més de 450 joves canalins passen per les instal·lacions d’aquesta fira de l’estudiant “Orienta’t 2022”.

L’Escoleta de Pasqua de Canals finalitza aquesta edició amb un gran èxit de participació

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals va preparar una nova edició de l’Escola de Pasqua que, sota el lema “Salvem la Pasqua”, va tindre lloc la setmana passada en el CEIP José Mollá.

Aquest any s’hi han apuntat 58 xiquets i xiquetes, tres d’ells refugiats d’Ucraïna, els quals van poder gaudir d’activitats d’oci i temps lliure com manualitats, tallers recreatius, jocs, entre d’altres.

«El propòsit d’aquest any és ajudar a la conciliació de la vida familiar i laboral mentre els xiquets i xiquetes gaudeixen de les seues vacances. Per això, hem inclòs l’opció del servei de la matinera per a poder facilitar la conciliació», comentava la regidora Isabel Arnau.

WhatsApp Portal de Xàtiva