Aquest cap de setmana comença la competició oficial per als dos equips

42

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La pretemporada dels equips séniors femenins del Ciutat de Xàtiva CFB ha aplegat a la seua fi i els dos equips estan llestos per començar la competició oficial.

Passat divendres, el CDX B va disputar el seu últim encontre de la pretemporada contra la UE Alberic. Les jugadores dirigides per José Enrique Sanchis van treballar de valent durant tot el partit, malgrat que el resultat final va ser de 3-2 en contra. El partit va estar dominat per les jugadores de Xàtiva, però no es va poder reflectir al marcador final. A la primera part, Idoia posava per davant l’equip, i poc després va arribar l’1 a 1. Les de Sanchis varen tornar a avançar-se amb un gol de Daniela Ramírez, però al moment empataren el partit. Ja a la segona part, les locals varen tancar el marcador amb la materialització d’un penal.

Ara, una vegada completada la pretemporada, els equips séniors femenins del Ciutat comencen les seues respectives lligues. El sénior ‘A’, dirigit per Rocío Hervás, s’estrenarà en la Primera Regional Valenta. La primera jornada es mesuraran al Santa Pola CF al Paquito Coloma, diumenge a les 18:00 hores. D’altra banda, el sénior ‘B’ comença el seu camí en la Segona Regional Valenta i s’enfrontarà al Atlético Càrcer ‘B’ fora de casa.

Pel que respecta als equips de base, l’equip infantil-cadet que dirigeix Andrea Tormo es troba en el tram final de la seua pretemporada i aquest diumenge es veurà les cares amb el Marítim.