Finalitza el cicle de cinema d’estiu de Canals amb “Dioses y monstruos”

27

Solopizza Xàtiva

Aquest dijous, 2 de setembre a les 22 hores, tindrà lloc al pati CEIP Calitxe III l’última pel·lícula del cicle CINEMA EN MASCULÍ anomenada “Dioses y monstruos” del director Bill Condon.

La cinta és un relat dels últims dies de vida del realitzador James Whale, autor de Frankenstein. En principi, la seua única companyia en aquests moments és la seua majordoma, però prompte entaula relació amb el nou jardiner, un jove al qual confia la seua història en el Hollywood dels anys 30 i pel qui es sentirà irresistiblement atret.

El director i guionista nord-americà Bill Condon va debutar amb aquesta pel·lícula de manera molt exitosa aconseguint el premi Óscar al millor guió adaptat, així com dues nominacions més, incloent el de millor actor per a Ian McKellen, qui interpreta a James Whale, i el de millor actriu secundària per a Lynn Redgrave. El director també és conegut per haver dirigit les cintes musicals “Chicago”, “Dreamgirls” o “La Bella y la Bestia”, així com les dues últimes pel·lícules de la saga “Crepúsculo”.

Dioses y monstruos” posa fi a un estiu ple de bon cinema a Canals que va començar amb la cinta espanyola “La boda de Rosa. L’Ajuntament de Canals i el Club de Lectura van apostar per donar a conéixer una sèrie de pel·lícules, dirigides tant per dones com per homes, més desconegudes i curioses per al públic que va anar augmentant en cada sessió quedant molt satisfets en cada una d’elles.

WhatsApp Portal de Xàtiva