Ferran Pizcueta oferirà una xerrada formativa al Genovés

Entrenar fóra de la pista, una forma d’entendre el bàsquet

34

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

El C.B. Genovés, després d’un temps amb tants entrebancs i tantes dificultats ha tornat a les pistes amb un gran nombre de xiquetes i xiquets que utilitzen el bàsquet per fer esport. Un nombre de jugadores i jugadors que omplin els 17 equips que el C.B. Genovés compta per a la temporada 2021-22.

Un èxit per a un club que vol anar més enllà del simple fet d’ensenyar un esport. D’aquesta manera, i començant una nova línia d’influència sobre les entrenadores i entrenadors que van a ser rellevants en la formació a curt plaç dels més menuts i mendes, ha convidat a Ferran Pizcueta, actual entrenador de cantera del València Bàsquet per exposar una xerrada que porta per títol “Entrenar fora de la pista“. Un títol que ja per si ofereix una idea de l’important que són els missatges que es donen en els clubs a totes aquelles persones en edat de formació, i que en aquest cas utilitzen el bàsquet com a una ferramenta per a créixer, no tan sols a nivell basquetbolista, sinó també com a persones.

Com a club hem de tenir ben clar en qui treballem, persones menudes amb un gran potencial d’assimilar missatges que els van a acompanyar durant tota la vida. Xiquetes i xiquetes que estan creixent com a persones” comentava Antoni Soler, un dels impulsors d’aquesta iniciativa, que continuava dient que “Ferran en xerrades com les que ens va a exposar pretén fer-nos vore l’important que és l’esport per a moldejar les persones, però fer-ho amb una sèrie de valors que facen de les jugadores i jugadors persones imprescindibles per a fer una societat més justa. L’esport no tan sols són aspectes físics, és una ferramenta amb un gran potencial”.

La xerrada, destinada a entrenadores i tècnics, però també a pares i mares i jugadors i jugadors serà el proper dijous dia 11 de Novembre a les 19.30 de la vesprada a l’auditori Municipal i portarà per títol Entrenar fóra de la pista. Una activitat amb la qual el club pretén iniciar una sèrie de sessions formatives que justifiquen la línia que porten treballant des de fa vàries temporades.

WhatsApp Portal de Xàtiva