Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

  • Per a Ferran Minguet és “un orgull continuar al cap davant d’aquest equip de persones
  • La nova executiva consta de sis persones de diferents sensibilitats.

El passat dissabte 18 de setembre va tindre lloc el Congrés Local de “MÉS-Compromís Xàtiva on es va portar a terme la votació de la nova executiva local. En aquest cas, l’única llista presentada va ser la de Ferran Minguet, que ha continuat al càrrec de la secretaria local gràcies al vot unànime dels assistents.

L’acte va donar inici amb la valoració de l’anterior legislatura del reelegit Ferran Minguet, qui va explicar la trajectòria que ha seguit el partit els últims sis anys (recordem que aquest congrés es va tindre que aplaçar per diverses raons). Per altra part, Josep Maria Sebastià va donar lectura dels comptes.

Una vegada acabada la lectura dels informes, es va donar lloc a la presentació de l’única candidatura: la de Ferran Minguet.

Ferran Minguet porta al partit onze anys i ha demostrat el seu compromís i les seues ganes per ajudar a la gent xativina.

Des de que ocupa el lloc de secretari local, s’han realitzat campanyes per ajudar en temes animalistes, ecologistes, socials i s’han fet actes on han vingut alts càrrecs de la generalitat. Per a Minguet, és un “orgull continuar al cap davant d’aquest equip de persones”.

Minguet ha apostat per un procés de regeneració del partit, per així poder tornar a ficar a MÉS Compromís al lloc que li correspon en l’escena política setabense.

Josep María Sebastià serà el nou secretari d’organització i finances

En la presentació de la seua candidatura, Ferran Minguet va tindre unes paraules d’agraïment cap al nou secretari d’organització Josep María Sebastià: “és un orgull per a mi poder comptar amb la confiança de Josep María, a qui mai li podrem agrair el suficient per tot el que ha fer pel nostre col·lectiu”. “’Més Compromís Xàtiva’ no estaria hui ací de no ser per ell” ha recalcat Minguet.

A Xàtiva no es pot parlar de política d’esquerres sense nombrar a Josep Maria Sebastià, el qual ja formava part de la política activa des d’UPV. Per a Ferran Minguet, comptar amb Josep María els atorga l’experiència necessària per a que “les noves generacions no es troben mai perduts”.

Mónica Varela serà la nova secretària de comunicació

Encara que per a molts aquest nom es desconegut, Mónica Varela ja fa temps que és mou pel grup animalista de la ciutat. Per a Ferran Minguet, la seua entrada va ser “una onada d’aire nou” al partit i, amb la qual, “van començar a fer campanyes en favor de les diferents protectores d’animals de la ciutat”. Ferran Minguet ha destacat el gran valor que té a Mónica a les seues files, ja que el seu compromís animalista i pel medi ambient “ha sigut àmpliament demostrat”.

Teresa Roca serà la representant de Dones

Per a Ferran Minguet, “Tere va aparéixer de manera silenciosa al col·lectiu però poc a poc s’ha anat fent de notar”. És una lluitadora feminista i representa a Compromís dins del Consell de les Dones, on ja s’ha fet de notar, ja que ha estat present en totes les concentracions i actes que han portat a terme.. També, és una gran escriptora molt reconeguda i valorada dins de la nostra ciutat.

Núria Lucas representarà als joves en MÉS Compromís

El nom de Núria Lucas ja forma part de l’associacionisme juvenil. I és que Núria és, segons Ferran, “una jove molt compromesa amb les idees del partit” i que “ha assistit a totes les formacions juvenils que hi han”.

Núria ja porta temps representant a Joves PV al Consell de la Joventut de Xàtiva, i ha donat ja diversos cursets de formació jove per poder representar a la joventut de la millor manera possible. “És tot un exemple de d’esforç i dedicació” ha comentat Minguet.

Miquel Bonet serà el nou vocal

Miquel Bonet és un home de partit que sempre ha esta compromès ham les idees i amb la causa del col·lectiu. Ferran Minguet diu d’ell que “sempre ha estat a l’ombra i que ha treballat sempre en aquelles tasques del partit que no es veuen a simple vista, com col·locant cartells o posant cadires a les diverses reunions”.

Miquel és treballador de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva i constantment intenta millorar la situació de les persones als serveis socials.

Amparo Piquer i Xavi Delgado com a grans convidats al Congrés Local

A l’acte han assistit Amparo Piquer, secretària d’organització i finances de ‘MÉS-Compromís’ i Xavi Delgado, recent escollit secretari comarcal, els quals han mostrat tot el seu suport a aquesta nova etapa.

Xàtiva és un referent, no sols per a la comarca de la Costera, sinó per a tot el País Valencià” ha declarat Amparo Piquer, que considera “un goig vore les ganes i la qualitat humana del col•lectiu xativí”.

Per la seua part, Xavi Delgado ha lloat al col·lectiu xativí “els col·lectiu xativí és un col·lectiu que, a pesar de les adversitats, continua avançant”.

Des de ‘MÉS Compromís’ Xàtiva agraeixen l’assistència, participació y suport que han mostrat tots dos i han finalitzat dient que enceten aquesta nova etapa amb “molta il•lusió i ganes de treballar”.

WhatsApp Portal de Xàtiva