Solopizza Xàtiva

FACUA-Consumidors en Acció alerta de la retirada d’unes arracades grans de cércol plata i daurat venuts per l’empresa TEDi pel seu alt contingut en níquel.

En concret, les referències dels productes afectats són les numeracions 2128600175, 3624100175 i 7189300175. Els jocs de pendents van estar a la venda des del 21 de maig de 2019 fins a 23 d’abril de 2020.

L’alerta ha sigut difosa mitjançant una publicació en la pàgina web de TEDi. En l’avís, amb data del 28 d’abril, l’empresa informa que “estudis científics d’aquest producte han demostrat que conté un alt valor de níquel. Pel fet que” aquesta substància “pot provocar al·lèrgia, els suggerim no continuar utilitzant aquest article“.

FACUA recomana als usuaris que tinguen un d’aquests productes afectats en les seues llars que deixen d’utilitzar-ho. Per part seua, TEDi indica en l’avís que “tan prompte com les nostres botigues tornen a estar obertes, poden obtenir el reembossament d’aquest producte” o “canviar-lo per qualsevol altre article de les nostres botigues“.

Aquesta retirada de la venda no apareix hui dia en la pàgina web de la Xarxa d’Alertes del Ministeri de Consum.

WhatsApp Portal de Xàtiva