Èxit de participació en la Fira Comercial de Canals

88

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El passat dissabte l’Avinguda Vicent Ferri de Canals va acollir l’edició d’aquest any de la Fira Comercial. Els comerços de la localitat van eixir al carrer per a mostrar l’extensa varietat de productes que hi ofereixen.

El públic assistent va gaudir d’una jornada festiva entorn del xicotet comerç del municipi. En total, hi van participar 54 carpes d’establiments locals que, des de les 9 hores del matí i fins a les 20 hores de la vesprada, van estar de manera quasi ininterrompuda atenent als/les clientes.

A més a més, diverses associacions de Canals van fer una exhibició al voltant de les activitats que hi realitzen. L’Associació de Mestresses de Casa Tyrius de Canals va fer un taller de boixets; el Club Fantasy i el gimnàs Do Chang van exhibir una sessió de ball esportiu que tant els caracteritza, i el grup de danses Canyamars va amenitzar als/les assistents amb balls populars.

També hi va haver diversió per als més menuts i menudes de la casa amb castells inflables, minigolf i tallers i jocs de reciclatge, els quals van tindre tots una gran acollida, i com a cloenda, van poder gaudir de l’espectacle que hi va oferir el mag Barfi.

També va estar present el “speaker” qui va estar amenitzant durant tota la jornada. Tanmateix, l’Emissora Municipal “Canals ràdio” va oferir un programa especial des de la mateixa fira.

Aquesta fira no només té com a objecte la venda de productes, sinó construir relacions amb els clients i efectuar nous contactes comercials, tot conjugat en un ambient lúdic i atractiu oferit a veïns de Canals i comarca.

WhatsApp Portal de Xàtiva