Solopizza Xàtiva

Ahir de vesprada més de 120 persones van omplir de gom a gom el Centre Social Polivalent de la Font de la Figuera per a la presentació de Vicent Muñoz com a candidat a la reelecció de l’alcaldia. Un acte al que es va rendir comptes pel treball de la darrera legislatura i es van llançar propostes de futur per al poble i que va servir per ratificar el compromís de la candidatura de Vicent Muñoz de portar a bon terme projectes com el del Centre de Dia “perquè són bons per al poble i nosaltres ens vam comprometre a fer el que fora necessari per millorar la Font per damunt dels nostres interessos personals o partidistes”.

L’acte conduit per Irene Vila, secretària local, va començar amb l’agraïment al grup municipal pel treball de quatre anys que ha aconseguit portar a la Font de la Figuera més de 6.000.000 d’euros en inversions esta legislatura. Vero Reyes i Carmen Asensi a les seues intervencions van mostrar el seu suport a Vicent front a l’oposició salvatge del PP que ha intentat guanyar als jutjats el que no li han donat les urnes ni la seua falta de diàleg.

A la seua intervenció Vicent Muñoz va desgranar els projectes que s’han dut a terme al poble com la implantació dels nous comptadors d’aigua intel·ligents “una tasca que no es veu però que ens beneficiarà molt en abaratir els costos i disminuir les pèrdues d’un recurs escàs com és l’aigua”, les inversions al polígon industrial “que és el que més ajudes ha rebut de la Costera perquè és el que més ajudes ha demanat”, la recuperació del minat que abasteix l’agricultura del Bovalar i “l’escoleta infantil gratuïta, un servei necessari per facilitar la conciliació i l’equitat per a totes les famílies”. Acte Seguit Muñoz va parlar del Centre de Dia i la seua situació “ja hem iniciat la construcció, el PP no s’ha parat a pensar en el poble, només pensen en tallar-me el cap, demostren quins són els seus interesos. No són de fiar”, al respecte va afegir “el Centre de Dia es farà, perquè és una demanda real del nostre poble i si d’ací a uns anys haguera de deixar el càrrec ho faré, però la Font de la Figuera ja estarà fet, que ningú ho dubte tindrem Centre de Dia, li pese a qui li pese”.  Un treball que continuarà a la propera legislatura amb la recuperació de la Casa del Poble,  l’ampliació de les inversions al polígon industrial i la seua activitat i amb la lluita per un transport públic digne a la localitat.

A continuació Joan Baldoví, portaveu de Compromís al Congrés dels Diputats, va prendre la paraula agraint a Vicent Muñoz i als seus companys la tasca que han fet aquest quatre anys “fan falta més alcaldes com Vicent i més regidores com Carmen i Vero, gent que treballe pel seu poble gent que són la “gota malaia” en benefici de la seua gent. Sense gent com ells i sense diputats de Compromís ningú hauria parlat a Madrid dels problemes de la Font de la Figuera. Qui parlaria dels problemes de la Font de la Figuera i de la Costera si no estiguera Compromís? Calen més alcaldies de Compromís i calen més diputats de Compromís”. 

WhatsApp Portal de Xàtiva