Esquerra Unida organitza una visita guiada per a conèixer la “història apòcrifa de Xàtiva”

438

Una vesprada de dissabte per a “demuntar”mites, llegendes i dites sobre la història d’una de les ciutats més importants en patrimoni històric, de les comarques centrals

El col·lectiu d’Esquerra Unida Xàtiva torna a organitzar visites guiades pel nucli antic de la ciutat amb un doble objectiu: ampliar el coneixement de la nostra història, tradicions i valors artístics i històrics i millorar així l’estima i valor del lloc on vivim.

Aquesta ocasió la visita guiada es centra en aquells llocs, racons i edificis que han estat protagonistes d’històries o llegendes que no són del tot certes o que per interessos de l’època s’han traslladat així al llarg dels anys.

La visita eixirà a les 16:45 des de la Font del Lleó i durant dos hores recorrerà amb les explicacions adients, bona part del nucli antic de Xàtiva, centrant-se sobretot en la “Xàtiva apòcrifa” que titola aquesta activitat lúdica, cultural i participativa.

Els guies d’aquesta iniciativa pertanyen a l’Associació de guies turístics de Xàtiva i el preu de la visita és de 5 euros per participant que es pagarà durant l’activitat i que anirà íntegrament a sufragar el treball del guia professional. Les places per tant, són limitades i cal fer una reserva prèvia mitjançant el correu: organitzacio@euxativa.com o el WathsApp 605 90 29 46 des d’on es pot conèixer en temps reial la disponibilitat fins divendres a la nit.

Aquest tipus d’activitat que va encetar el nostre col·lectiu a principis de l’estiu, ha demostrat alt index d’interés de la gent per conéixer millor Xàtiva. Aquest coneixement és sense dubte molt important a l’hora de millorar l’estima per allò més nostre i part fonamental a l’hora de construir l’oferta turística basada en el patrimoni històric-artístic d’una de les més rellevants ciutats del País Valencià.

WhatsApp Portal de Xàtiva