Espectacle audiovisual “El Foc Robat” a Canals

91

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El pròxim 17 de juliol tindrà lloc, a la Plaça Major de Canals, l’espectacle “El Foc Robat” que commemora les festes patronals en honor a Sant Antoni Abat.

L’espectacle consistirà en la projecció sobre la façana de l’església, mitjançant la tècnica del mapping, d’imatges de la història de les festes de Sant Antoni Abat on la Cremà de la Foguera serà la protagonista. A més, també es muntarà una estructura metàl·lica de 15 metres d’alçada simulant la Foguera.

Aquest espectacle, emmarcat dins dels actes en honor a les festes patronals, va ser ajornat el passat gener a causa de la crisi del coronavirus. L’empresa encarregada d’aquest esdeveniment audiovisual és “Tot Música”, especialista en aquesta tècnica de 3D.

L’espectacle començarà a les 22.30 hores amb una duració de 45 minuts aproximadament.

Caldrà parar especial atenció a les mesures de seguretat. L’aforament serà limitat i amb ús obligatori de la mascareta. L’accés d’entrada i d’eixida estarà controlat. El carrer d’entrada a l’esdeveniment serà pel carrer Beato Factor, mentre que els carrers d’eixida seran pels carrers El Salvador i l’Església. Una vegada dins del recinte, s’ocuparan els seients segons la distribució realitzada i que no es podrà alterar. Es recomana acudir al lloc de l’espectacle amb antelació.

El regidor de Cultura, Miquel Alventosa, explica que aquest esdeveniment, que rendeix homenatge a la Foguera, la icona de les festes patronals, serà tot un espectacle commovedor per a tots els veïns i veïnes de la localitat.

WhatsApp Portal de Xàtiva