Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Comunicat de Escudo Estudiantil UMH

La setmana passada es va celebrar “La Conferencia General de Política Universitaria” amb la participació del “Ministerio de Universidades”, es va acordar “finalitzar el curs universitari en els terminis estipulats y amb avaluació”. Per fer-ho “Cada universitat desenvolupa els procediments necessaris per realitzar aquest objectiu, consultant al conjunt de la Comunitat Universitària”.

Des de “Escudo Estudiantil”, denunciem que no s’estiga seguint aquestes recomanacions per part de la Universitat Miguel Hernández y que s’estan “imposant” les guies docents para avaluar-nos, que tenen como data màxima per publicar-se el 24 d’Abril.

Davant aquest fet de despotisme des de la nostra organització, per pal·liar aquesta problemàtica y que tinguen en compte a la comunitat educativa, proposem tres mesures centrals:

  1. Que es tinguen en compte els drets i les reivindicacions dels docents, treballadors i estudiantat de la UMH, per elaborar las guies docents, com es diu en l’acord.
  2. Que s’augmente la ponderació dels casos pràctics y feines, la qual cosa asseguraria el dret d’avaluació continua, així com la seua eficàcia.
  3. Substitució dels exàmens per treballs tutelats, la qual cosa permetrà que l’alumnat adquirisca els coneixements bàsics que s’exigeixen, per superar les matèries.

Des de “Escudo Estudiantil UMH”, aquest dilluns 20 d’Abril registrarem una instància general en la Universitat amb aquestes propostes. Han de sentir la veu de tota la comunitat educativa.

WhatsApp Portal de Xàtiva