Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

S’ha millorat l’accessibilitat de pacients i professionals i es fan més confortables les habitacions

L’Hospital Lluís Alcanyís a finalitzat la reforma de la seua quinta planta
d’hospitalització. La reforma ha permés adaptar-la per a l’ús de les 34 nous llits d’última generació que ja disposa el centre així com millorar la seua accessibilitat, il·luminació i confort per a les persones usuàries.

Les obres s’han realitzat aprofitant la menor activitat assistencial que es registra durant l’estiu i la planta ja ha entrat en funcionament ja.

Dins d’esta reforma també s’ha posat en servei una nova sala d’atenció que havia sigut demandada tant per facultatius com per usuaris, per a oferir una major privacitat en les comunicacions entre facultatius i acompanyants de les persones ingressades.

Nous llits

Els nous llits que ja utilitza este Hospital són del model Hill-Room, estan totalment automatitzats i compten amb facilitats per al posicionament instantani del pacient. Estos llits compten amb sistemes que minimitzen les incomoditats del pacient enllitat com ara ansa lateral lliscant i ergonòmica, baranes partides que es poden abaixar amb una sola mà i una quinta roda que facilita el transport. A més estos llits faciliten als pacients la ràpida adopció d’una postura còmoda i compten amb llum nocturna intel·ligent.
Amb tot això es reforça la seguretat operativa de pacients i professionals sanitaris.

Amb esta reforma i la instal·lació d’estos nous llits automatitzades l’Hospital Lluís Alcanyís renova part del seu equipament bàsic i infraestructures en una de les plantes d’hospitalització que major activitat assistencial registra anualment.

Des de la Gerència del Departament s’ha explicat que esta millora “permet incrementar el grau de confort dels pacients ingressats en la quinta planta, molts d’ells amb patologies complicades” també ha destacat que esta reforma “també facilitarà que el treball dels professionals millore, tant en accessibilitat al pacient hospitalitzat com en el seu transport per a realització de proves dins de l’Hospital”.