La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals, seguint la programació inclosa en la campanya #HivernJove, ha organitzat una jornada d’oci jove amb dues Escape Room solidàries amb Càritas per al proper dissabte 15 de desembre. Des de les 17:00h i fins les 22:00h, a Ca Don José, hi haurà dues sales on resoldre un misteri i eixir d’elles.

Una de les sales serà el laboratori de Void. Seràs capaç de trobar la cura? Una altra sala serà l’habitació amb el cas de Sherlock Holmes. Podràs ajudar al detectiu a solucionar el cas?

A aquestes sales s’endinsaran grups entre 6 i 8 persones, inscrites prèviament amb un donatiu solidari mínim de 2€ per persona i escape room. Tota la recaptació d’aquesta activitat serà un donatiu per a Càritas Canals.

Les escape room són una nova forma d’oci que, junt a amics o familiars, es converteixen en experiències molt divertides per a totes les edats. En elles pots posar-te en la pell d’un químic destacat o en el famós detectiu Sherlock Holmes, entre altres. Bàsicament, consisteix en endinsar-se en una habitació amb un grup de gent sense tindre contacte en l’exterior, exceptuant la interacció amb qui guia el joc. Una vegada dins, l’objectiu és resoldre una serie d’enigmes per aconseguir eixir.

Ricardo Requena, regidor de Joventut, ha explicat que «des de la regidoria continuem apostant per activitats novedoses que a dia de hui agraden als i les més joves, oferint l’oportunitat que pares i fills, famílies i grups d’amics es divertisquen de manera saludable en alternatives d’oci educatiu en el nostre poble».