Entrenaments, activitats lúdiques i formació marquen el confinament del Ciutat de Xàtiva

71

Nova English School, Xativa y Canals

Solopizza Xàtiva

El Ciutat de Xàtiva CFB s’ha adaptat al confinament domiciliari provocat per la pandèmia COVID-19. Des del club s’està intentant millorar l’estada a casa dels jugadors i jugadors amb tots els mitjans dels quals es disposa.

Malgrat que encara no es coneix la data ni les condicions de represa de les competicions, la FFCV ha comunicat que es completaren quan siga possible. Per a tornar tan bé com siga possible, els i les futbolistes del Ciutat han rebut una sèrie d’exercicis d’entrenaments pautats per l’equip tècnic. A més, dins del projecte Escoles VCF, se’ls ha facilitat unes interessants recomanacions a nivell psicològic i també se’ls faran arribar pautes d’alimentació orientades pels departaments corresponents del València CF.

D’altra banda, la formació dels tècnics dins del projecte Escoles VCF continua sent contínua, encara que ara s’està realitzant de manera online sense acudir a la Ciutat Esportiva del València CF.

Des del punt de vista més lúdic, el Ciutat de Xàtiva està actiu també en xarxes socials. Fa uns dies, els jugadors i jugadors que ho van desitjar van demostrar la seua habilitat amb el #10ToquesChallenge i ara s’està preparant una altra divertida iniciativa que veurà la llum en els pròxims dies amb el joc en equip com a protagonista.

Finalment, cal destacar que des de la Junta Directiva es va decidir des del primer moment paralitzar el cobrament de quotes mensuals en totes les modalitats i categories de l’escola fins que no ser reprenga l’activitat habitual.

WhatsApp Portal de Xàtiva