WhatsApp Portal de Xàtiva

Cal destacar, que es portarà a terme en la Casa de Cultura de Xàtiva i està previst l’inici a les 9.30 hores.

Aquest és un acte obert a sòcies, associacions i a totes les persones interessades en general i pretén facilitar un espai per la formació, reflexió i debat, en aquesta edició al voltant del feminisme, ecologisme, la sostenibilitat del planeta, importància de les cures, de la vida digna, del saber rural que atresoren les dones, el víncle amb la terra, els Drets Humans, entre altres.

L´encontre de Xateba d´aquest any també oferirà una visió general del que és l´Ecofeminisme, així com dels seus dos pilars, la interdependència, “depenem els uns dels altres”, i l’ecodependència, “necessitem el medi ambient per a sobreviure”. Així mateix, es reflexionarà, al voltant del qué es això de posar la vida en el centre, i com poder fer-ho en les nostres pràctiques quotidianes.

Per això, el programa recull en la primera part, una conferència introductòria a càrrec de Dina Garzón Pacheco, Coordinadora de la Xarxa Ecofeminista, i d´altra banda una taula redona, en la que podrem conèixer experiències i iniciatives que han dut endavant en l´àmbit local en matèria d´ecofeminisme , Esther Esquembre, de Zoonia Asociación, i Patricia Dopazo, de Plataforma ecofeminista i “Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas”.

En definitiva, parlarem de reptes per a la vida. La de tots i la nostra. Sense feminisme no hi ha planeta.

Des XATEBA es convida a tota la ciutadania a participar en aquest acte. Inscripcions abans del 2 de Maig: Tf. 662135785 o enviant correu a info@xateba.es

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva