Solopizza Xàtiva

Segons Carles Salvador, coordinador de la iniciativa, “estem sorpresos de la implicació i qualitat dels joves i les joves músics. Ha sigut una setmana increïble”
Xàtiva 30 e juny de 2017.- La primera setmana de l’escola de música d’estiu “Emergents” ha superat les expectatives dels organitzadors. Segons Carles Salvador, coordinador de la iniciativa, “la primera setmana ha estat un èxit a nivell musical. Els i les alumnes estan aprenent moltíssim. Han començat a investigar en nous llenguatges. Crec que és una llavor fonamental en el sentit que estan descobrint noves coses dins la música”.

La setmana que ve “Emergents” eixirà al carrer amb la “Invasió Sonora” de Xàtiva. Dimarts, de 10:30 a 12 hores, els combos de l’escola faran diferents actuacions a diversos punts de la ciutat com ara la plaça del Mercat. Dijous, a les 20 hores, també a la plaça del Mercat tindrà lloc el gran concert d’Emergents amb la participació de més de 80 intèrprets i la col·laboració de Xavi Sarrià, Pepe Gimeno Botifarra, Feliu Ventura, la Gossa Sorda, Aspencat i l’Escola de Danses.
Per a Empar Penadés, regidora de Música i Conservatori, “crec que esta iniciativa i la bona acollida que ha tingut posa de manifest que cal treballar per oferir als nostres joves propostes noves que amplien les seues inquietuds i que els facen gaudir”.

Esta primera edició d’Emergents, en la qual participen músics de 10 a 30 anys, es celebra del 26 juny al 7 de juliol i compta amb la col·laboració d’artistes i músics de renom com Ramón Garcia Soler o Latino Blanco, fundador de la Sedajazz. Com ha dit Salvador “esta setmana hem tingut l’oportunitat de treballar la improvisació amb Latino o fins i tot a fer arranjaments o composicions amb Joan Mont”.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva