EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El departament de Política Lingüística de l’Ajuntament ha tornat a realitzar aquest any una campanya de repartiment de cartes de Nadal per a que els xiquets i xiquetes de Xàtiva puguen expressar els seus desitjos al Pare Noel i als Reis d’Orient, amb la intenció de promocionar el valencià en aquestes missives.

La campanya està adreçada a l’alumnat d’infantil i primària de la ciutat, pel que s’han repartit un total de 3.500 cartes entre totes les escoles i escoles infantils de Xàtiva. El full inclou dues cartes: una per al pare Noel i altra per als Reis d’Orient, amb imatges i noms en valencià dels possibles regals a demanar per tal de que els menuts puguen escriure’ls en la mateixa. Aquestes cartes es poden enviar per separat, de manera que cadascuna vaja a la destinació correcta.

«Aquesta és una iniciativa que pretén estimular l’ús del valencià per a tota la família en unes dates tan assenyalades. Repetim aquesta campanya que va tindre èxit el passat any i que esperem poder repetir els propers nadals ja que permet la promoció social de la nostra llengua», ha indicat la regidora de Política Lingüística Mariola Sanchis.

WhatsApp Portal de Xàtiva