Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Els Xecs Tornem Junts de la segon fase de la campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa” s’han esgotat en 5 hores, confirmant una injecció de 400.000 euros a l’economia local, que se suma als 600.000 euros injectats durant la primera fase. A les 8:00 hores d’aquest dilluns s’habilitava a www.quedataontinyent.com la plataforma TPV creada per Caixa Ontinyent per adquirir els xecs consum de la campanya, trobant-se esgotats 5 hores després.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, agraïa a la ciutadania la implicació en esta campanya: “L’èxit d’aquesta campanya és gràcies als ontinyentins i ontinyentines. Són ells i elles els que han apostat per la seua ciutat. La ciutadania ha entès que l’adquisició d’aquests Xecs suposava recolzar l’economia de la ciutat. Aquest és per a nosaltres el vertader èxit de la campanya“, incidia.

Els xecs adquirits al preu de 10, 25, 50 i 100 euros es podran gastar pel doble del seu preu (20, 50, 100 i 200 euros) en 313 establiments locals adherits fins al 15 de novembre. L’adquisició dels xecs apareixerà a l’esborrany de la Declaració de la Renda de 2020 com qualsevol altra ajuda pública que es puga rebre al llarg de l’any. Els xecs són personals i intransferibles, i cada xec val només per a una única compra.

WhatsApp Portal de Xàtiva