Els WhiteDays arriben a VITALDENT

22

Solopizza Xàtiva

Academia MARBE

PoolWork

Amb motiu del Black Friday, VITALDENT ens porta, del 15 al 30 de novembre, un 25% de descompte als tractaments d’implantologia dental.

A portal de Xàtiva ja vos hem parlat algunes vegades sobre els diversos tractaments de VITALDENT. Hui, amb motiu d’aquesta promoció, vos explicarem un dels tres mètodes d’implant que existeixen: l‘implant de càrrega immediata.

Què és un implant de càrrega immediata?

Els implants de càrrega immediata són un nou tractament d’implants consistent en la col·locació d’una pròtesi provisional fixa en menys de 48 hores. Suggerit per a totes aquelles persones que pateixen la pèrdua d’una, diverses o totes les seues peces dentals o les tenen molt deteriorades.

En què consisteix?

Com el seu propi nom indica, la col·locació de la pròtesi provisional és immediata. Una vegada conclòs el procés de osteointegració (de tres a sis mesos) podran carregar la pròtesi definitiva. La pròtesi és provisional per a garantir una correcta funcionalitat. La majoria de casos que sol·liciten aquest tractament es realitza per estètica.

A més, i gràcies a la tecnologia digital que utilitzen en les clíniques, el procés és molt més ràpid. A través del TAC Dental 3D, son capaços de realitzar un diagnòstic precís de l’estat de la boca del pacient planificant de manera virtual la cirurgia abans fins i tot de realitzar-la. Mitjançant aquesta tecnologia poden projectar l’altura necessària de l’implant, la proximitat al nervi, el tipus d’os o la distribució dels implants entre si. Aquests són valors imprescindibles per a aquesta mena de tractaments.

Pot sotmetre’s qualsevol persona a aquest tractament?

No tots els pacients poden sotmetre’s a aquesta mena de tractaments. Per això és molt important que siga el propi facultatiu el que l’informe de les seues possibilitats. Fumadors habituals, pacients amb algun altre tipus de patologies o fins i tot per la seua mena d’os i la seua qualitat poden ser factors que requerisquen una anàlisi exhaustiva per part del professional.

Serveix per a tota mena d’implants

El tractament consisteix a col·locar el nombre d’implants que precise el pacient. Pot ser tant un implant unitari com una arcada completa. En aquest cas es poden col·locar 4 o 6 implants que servisquen de suport per a fixar una pròtesi.

Avantatges

El tractament de càrrega immediata té nombrosos avantatges per als pacients:

  • La possibilitat de portar de manera constant la seua pròtesi provisional fixa en un termini màxim de 48 hores sense necessitat de portar pròtesis amovibles, facilitant així també l’adaptació -de manera progressiva- a la pròtesi definitiva.
  • El pacient no haurà d’esperar per a lluir les seues dents, un fet que li proporcionarà una major autoestima i confiança.
  • Permet recuperar parcialment la funcionalitat de la boca. Són provisionals però permeten aconseguir estètica, masticació i fonació d’una manera correcta.

WhatsApp Portal de Xàtiva