Solopizza Xàtiva

Roger Cerdà: “la nostra prioritat és reduir el deute per impulsar el creixement econòmic i social de la ciutat sense que ningú es quede en el camí

Amb motiu de l’arribada de l’equador de la vigent legislatura, el PSPV-PSOE de Xàtiva ha organitzat un acte públic per repassar el que han suposat aquestos dos anys de govern socialista a la ciutat. El proper divendres 23 de juny, a les 19:30h, al saló d’actes de la Casa de Cultura, tindrà lloc l’acte baix el lema “Obrint el nou temps a Xàtiva. Dos anys de govern municipal”.

L’alcalde Roger Cerdà, acompanyat pels regidors Ignacio Reig, Xelo Angulo, Jordi Estellés, Mariola Sanchis, Pedro Aldavero i Lena Baraza, parlaran sobre les principals mesures dutes a terme pels socialistes durant aquest període inicial de la legislatura.

En referència als dos primers anys de mandat, Cerdà ha assenyalat que “la nostra prioritat és reduir el deute per impulsar el creixement econòmic i social de la ciutat sense que ningú es quede en el camí. Crec que la gent ha pogut apreciar que ara hi ha un alcalde que està permanentment treballant per la ciutat, a diferència del que ocorria abans. Que els regidors i regidores són persones normals i accessibles”.

Respecte al seu paper al front de l’Ajuntament, el secretari general de l’Agrupació Socialista de Xàtiva creu que “la meua disposició per atendre als ciutadans i reunir-me amb els col·lectius és total, com s’haurà pogut observar. Mantinc contactes periòdics amb els empresaris de la ciutat per polsar l’actualitat de la situació econòmica de la ciutat, escoltant les seues necessitats i atenent els problemes i els suggeriments de millora”.

Roger Cerdà ha fet un balanç general d’aquesta primera etapa: “li hem pegat la volta a la gestió municipal i hem dut a terme moltíssima feina. Si només tinc que escollir tres actuacions em quedaria, primer que res, amb la posada en marxa del CRIS i el CEEM com a expressió concreta de la notable millora de les polítiques socials de l’Ajuntament. D’altra banda, un avanç molt significatiu ha sigut l’augment de la participació ciutadana en la gestió municipal. I, com no, em quede amb la impecable gestió econòmica de l’Ajuntament durant aquesta primera part de la legislatura. Em preocupa el benestar de la gent i per això en els dos anys que portem governant hem creat quasi 100 llocs de treball de manera directa, retribuïts amb salaris dignes. Hem creat línies d’educació infantil gratuïta en centres públics, per ajudar a les famílies amb menys recursos. Estem, en definitiva, treballant per fer d’aquesta una ciutat millor, més humana i avançada, on tothom puga progressar i desenvolupar el seu projecte de vida”.

A més de l’acte del proper divendres, estan previstos dos actes informatius més que tindran lloc els pròxims dimecres 28 de juny, a la seu de l’Associació de Veïns del Barri Nordoest i el dijous 29 de juny, al Centre Social de Majors d’Abu Masaifa. Així mateix, el PSPV-PSOE ha editat un butlletí informatiu on es fa un breu resum de l’actuació dels regidors socialistes en cadascuna de les seues àrees de gestió.

WhatsApp Portal de Xàtiva