Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

19.05.2022 | Elena Luna

El final de lliga dels equips sèniors femenins del Ciutat de Xàtiva CFB ha deixat un bon sabor de boca en l’entitat. Diumenge passat, sènior A es va acomiadar de la lliga en la Murta, completant un gran partit i amb una afició completament entregada. Les del Ciutat de Xàtiva van disputar la seua última jornada de lliga en Primera Regional aquesta temporada i van véncer a l’equip que ha quedat tercer classificat, el FC Bahía de Santa Pola, per 4-1. El partit va ser clarament dominat per les xativines, que van reali-tzar un dels seus millors encontres de la temporada. Les locals es van avançar amb un gol de Idoia, però les visitants van igualar el marcador, arribant al descans 1-1. En la segona part, Mencía convertia un clar penal per mans en el 2-1. A partir d’ací, les del Ciutat van continuar amb el gran joc desplegat i així Maria Sanchis augmentava l’avan-tatge amb una gran jugada individual, mentre que Mencía tornava a marcar per a posar-li el fermall d’or al partit. Amb aquest triomf, el Ciutat de Xàtiva A va completar una gran temporada en la qual ha sumat 33 punts que li han permés acabar la lliga en la huitena posició, assegurant-se folgadament la seua continuïtat en la Primera Regional Valenta.

Per part seua, el sènior B va guanyar àmpliament a l’Almussafes en el seu últim partit de lliga. Les del Ciutat van saber fer front al seu rival i imposar-se tant en el joc com en el resultat. Tots els gols van arribar en la primera part. Daniela Ramírez va anotar el pri-mer abans del hat-trick de Maria Sanchis. Així, el Ciutat de Xàtiva B va aconseguir acabar amb un solvent triomf una temporada més que digna.

D’altra banda, l’equip infantil-cadet va caure davant el CF Gandia en un partit bastant disputat. Durant la primera part, el resultat es va mantindre intacte, malgrat que va haver-hi ocasions per a tots dos equips. Però, en la segona meitat, les de la Safor es van posar 2-0. María Costa aconseguia retallar distàncies, però el Gandia va acabar empor-tant-se el partit 3-1.

Finalment, l’equip de F8 femení va disputar un triangular en el Paquito Coloma dissabte passat. Va començar el torneig, que va comptar amb un gran ambient en les graderies, amb un 3-0 de les de Xàtiva contra l’Alberic, gràcies als gols marcats per Paula (2) i Águeda. El segon partit, disputat entre el Llutxent i l’Alberic, va acabar sense gols. I el partit que va tancar el triangular el va guanyar el Llutxent al Ciutat de Xàtiva amb un estret marcador d’1-0.