PoolWork Xàtiva

Amb bones sensacions han començat la pretemporada per als equips femenins del Ciutat de Xàtiva CFB. Després de diversos dies entrenant, les xiques del CDX van disputar els primers partits de preparació el darrer cap de setmana.

L’equip infantil-cadet, el qual aquesta temporada està dirigit per Andrea Tormo, va guanyar el partit front a la UD Alzira al camp municipal «Paquito Coloma» per 1-2, amb dos gols de tir lliure directe de Daniela Madueño.

Per part seua, el Sénior A, que jugarà aquesta temporada en Primera Regional Valenta, va empatar 1-1 contra el CDEB Ontinyent al camp de La Puríssima. L’equip, que va estar dirigit per José Enrique Sanchis, va plantar cara a un gran rival durant els noranta minuts. Les xativines van fer una molt bona primera part, dominant el joc, però als últims minuts van rebre el gol en contra. Ja a la segona meitat, les locals començaren a pressionar de valent, però el partit es va tornar a igualar tant al marcador com en el joc després del gol de Maria Sanchis per al CDX.

Per últim, el Sénior B, el qual s’estrenarà aquesta temporada en la Segona Regional Valenta, va disputar el primer encontre de pretemporada a Benetússer, on va perdre per 2-0. En el primer temps, el joc va arribar a ser més igualat, però les locals s’avançaren al marcador. Després de passar per vestidors, el CDX va lluitar amb tot per igualar el marcador, sent clarament superior a les locals i va tenir més de cinc ocasions clares de gol, però desgraciadament cap d’elles es va materialitzar.