Solopizza Xàtiva

El passat dos de setembre i de manera escalonada els diferents equips del CB Genovés han començat els seus entrenaments. Totes les categories, tant en categoria femenina com en categoria masculina estan entrenant per fer front a una temporada 2019-2020 en la que el club ha donat un pas endavant consolidant els diferents equips en categoria femenina i masculina. Un club que pot presumir de tenir equips de xiquetes des de categoria aleví fins a sènior i que a més compta amb equips mixtes en categoria prebenjamí i benjamí.

Des del club estan molt il·lusionats en aquesta nova etapa. “Volem estar a l’altura per poder oferir un bàsquet de qualitat a totes aquelles persones que han decidit jugar al nostre club. El nostre èxit, ja abans de començar la temporada és que la gent ens ha escollit per formar part d’aquest club. I estem convençuts que ho fan per la nostra forma de funcionar, un club que lluita per donar uns valors a les xiquetes i xiquets en el que prima el que tots puguen jugar al bàsquet en un mateix espai, independentment de les capacitats i evidentment de si eres xiqueta o xiquet. Ja a la nostra carta de presentació de promoció de l’escola de bàsquet ho dèiem: primer l’escola i després el bàsquet. Doncs això. Un activitat com el bàsquet que pensem és un complement perfecte per al més important en aquestes edats que són els estudis”.

El club bàsquet Genovés comença a botar el baló en una nova temporada amb 17 equips pendent de donar inici als querubins. 18 equips que passejaran per tot arreu el nom del poble i sobretot una forma de funcionar: primer l’escola i després el bàsquet.

WhatsApp Portal de Xàtiva