Solopizza Xàtiva

Els grups “Els Catarres”, “Valira” i “Lemons” es combinaran aquest dimecres per oferir una vetllada de festa a l’espai escènic de Tortosa i Delgado al marc de la programació de “Ontinyent en Concert”, impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent per complementar les festes de Moros i Cristians, amb entrada gratuïta.

La regidora de festes, Àngels Muñoz, recordava que “Ontinyent en Concert vol complementar les festes atendre als diversos tipus de públic, i la jornada d’aquest dimecres serà una mostra perfecta, perquè a més d’estos tres grups tindrem també una oferta musical a la Glorieta que inclou espectacles per als més menuts i també per als seguidors de grups i cantants més veterans, que tindran al seu abast un doble concert tribut a les parelles musicals formades per Victor Manuel i Ana Belén i Sergio i Estíbariz. I tot sempre amb entrada gratuïta”, explicava.

Del concert de Tortosa i Delgado, que començarà a les 21:30 hores, la regidora explicava que “va a ser una vetllada de pop, folk i rock on a més hem volgut apostar per la música en valencià i donar a un grup local com en aquest cas “Lemons” la possibilitat de compartir escenari amb altres intèrprets de més experiència fins i tot en altres països”, assenyalava.

De fet, “Els Catarres”, que presentaran a Ontinyent el seu disc “Tots els meus principis”, han tingut ocasió de portar la seua música fins a l’India, Londres o Dublín. En aquest cas amb un disc que els tres components del grup coincideixen en assenyalar que “és diferent als demés perquè és més elèctric, deixant momentàniament de banda l’aposta per l’acústic per a traure endavant un disc molt festiu i positiu”, han manifestat. “Valira”, liderats per Juan Zanza, guitarrista del grup “La Raíz” que aquest 2019 ha llançat el seu primer disc “Ecos de Aventura”, un treball al qual el grup tracta d’aconseguir un so original i propi que fusione diferents formes de rock i pop amb pinzellades de rap, recolçant-se per moments en sintetitzadors electrònics.

Quant als ontinyentins “Lemons” portaran temes del seu primer disc al qual estan treballant, ritmes pop rock amb temes propis i també algunes versions d’altres artistes. El grup, format per 6 membres d’entre 15 i 20 anys, estarà reforçat per un trompetista, un clarinetista i una corista, per a una posada en escena amb 9 persones plantejada especialment per al concert organitzat per a “Ontinyent en Concert”, un cicle d’actuacions del qual des de “Lemons” es destaca com a “una molt bona idea” de l’Ajuntament per potenciar la música en la ciutat.

Pel que fa a les actuacions a la Glorieta, el mateix dimecres 21 hi haurà un espectacle infantil amb “La Pandilla De Drilo” a les 19:30 hores; i des de les 00:30 un doble concert homenatge amb temes de dues parelles musicals molt conegudes, Victor Manuel i Ana Belén i Sergio i Estíbariz, “en definitiva música per a tots els gustos i edats, en una programació pensada per complementar les festes i seguir fent d’Ontinyent un pol d’atracció”, explicava Àngels Muñoz. La programació municipal a la Glorieta inclourà també dijous 22 d’agost a l’orquestra Mustang; divendres 23 sessió de remember amb “DJ Atòmica”; Dissabte altre “deejay”, “DJ Festa Summertime”, i finalment diumenge actuarà la coneguda orquestra Pato Daniel.

WhatsApp Portal de Xàtiva