El XIX Concurs de Joves Intèrprets finalitza amb la modalitat de piano

Eugenia Sánchez, Eric Libertun i Maria de los Ángeles Ayala s’imposen en cadascuna de les modalitats

41
imatge d'arxiu

Apertuta JYSK Xàtiva

Solopizza Xàtiva

El XIX Concurs de Joves Intèrprets «Ciutat de Xàtiva» va concloure el passat cap de setmana amb la celebració de la modalitat de piano, que va atorgar tres primers premis i un segon premi.

En la modalitat C (fins a 16 anys) es va imposar la jove Eugenia Sánchez Durán, de 15 anys i natural de Guadalupe (Càceres). En total es van presentar sis participants, i van arribar a la final tres: la guanyadora i els joves Ferran López Carrasquer (València) i Silke Ribes Castro (Calp).

Pel que fa a la modalitat B (entre 17 i 21 anys) el guanyador va resultar el pianista de Majadahonda Eric Libertun Barrajón, mentre que també es va atorgar un segon premi a Noelia del Carmen Navas Padilla, d’Alcorcon. A la final també va arribar Cristian Morales Herrero (La Rozas de Madrid), i en aquesta modalitat van participar un total de cinc pianistes.

Per últim, en la modalitat A que recull als joves de 22 a 26 anys, es van presentar un total de tres pianistes, arribant tots ells a la final: Sergio Gómez Rodríguez (Vigo), Diego Navas Padilla (Alcorcón) i Maria de los Ángeles Ayala Moreno (Totana). Finalment va acabar imposant-se aquesta última, de 23 anys.

El jurat va estar conformat per Mª Carmen Álvarez Martínez i Mario Mora Sáiz, actuant com a presidenta Irene Herrezuelo Osorio.

WhatsApp Portal de Xàtiva