Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

  • Grafito Editorial publica el còmic REFUGIO de Jose Fonollosa, el dibuixant de còmic xativí amb més de 20 anys de trajectòria i famós entre els amants dels animals per la seua sèrie de còmic MIAU.
  • Va ser aquest afecte pels animals el que li va moure a col·laborar com a voluntari en SPAX, la protectora d’animals de Xàtiva.

En el seu còmic Jose ens conta les divertides anècdotes i vivències del seu dia a dia en el centre, al mateix temps que ens explica què passa amb els animals quan entren en el refugi. Com els treballadors i voluntaris cuiden dels gossos i els ajuden a superar la desconfiança de l’abandó.

També ens mostra com és el procés d’adopció que ajuda a reunir un gos abandonat amb una família que el vulga i el cuide. Una segona oportunitat que no tindrien sense l’afecte i esforç dels treballadors, voluntaris i padrins que mantenen aquests refugis.

REFUGIO és un còmic que aconsegueix entretindre i divertir, al mateix temps que informa el lector d’una realitat per a molts desconeguda. Jose Fonollosa comparteix un testimoniatge personal sobre una cosa tan immensa com és l’amor i respecte pels animals. Alguna cosa que tan Grafito Editorial com Portal de Xàtiva compartim.

Però deixem que siga el mateix autor qui ens l’explique:

 Un llançament guardant les distàncies.

Davant la impossibilitat de realitzar presentacions i signatures d’exemplars, l’autor, juntament amb Grafito Editorial han posat en marxa tota la seua creativitat amb un llançament en línia carregat de sorpreses i regals per als compradors. Per a això, han preparat una prevenda especial del còmic de l’1 al 28 de febrer que podreu fer a Manhattan Comics Xàtiva (C/Pintor Perales, 6) i en la mateixa pàgina web de l’editorial.

Després de la prevenda, el còmic estarà a la venda en totes les llibreries de l’Espanya des de l’11 de març.

Un toc solidari.

A més de donar visibilitat a la gran labor d’aquestes associacions, Jose Fonollosa ha volgut ajudar a la Protectora d’animals SPAX dibuixant una làmina solidària que podrà comprar-se exclusivament en la web de Grafito Editorial juntament amb el còmic. El preu de la làmina anirà destinat com a donatiu a la protectora.

Us convidem a llegir les primeres pàgines del còmic ací.

Esperem que REFUGIO us anime a participar en la vostra protectora més pròxima, i que siga un granet d’arena més que ajude al fet que molts gossos abandonats troben una nova família.

Gaudeix de les seues vinyetes i recorda: no compres, adopta.

WhatsApp Portal de Xàtiva