El trofeu La Llosa de Ranes – Premi Bonestar de raspall arriba a la Llosa de Ranes

25

Solopizza Xàtiva

Arriba el trofeu La Llosa de Ranes – Premi Bonestar de raspall, un torneig curt en duració però ple d’intensitat, ja que per a la configuració de les parelles s’ha tingut en compte el moment de forma dels pilotaris i el seu rendiment al trinquet de la Llosa de Ranes. S’han configurat les quatre parelles que es consideren poden ser les més potents i atractives en l’actualitat.

La competició tindrà inici divendres 12 de novembre amb la primera semifinal entre Moltó i Tonet IV, com a rojos, enfrontant-se a Vicent i Canari, com a blaus, al trinquet del Genovés.

Continuarà just l’endemà, però ja a la seua seu definitiva, el trinquet de La Llosa de Ranes, amb la segon semifinal entre el bàndol roig, Marrahí i Seve jugant contra Iván i Brisca de blaus.

Una volta acabades aquestes semifinals dels dies 12 i 13 de novembre, tan sols restarà esperar al dia 20 del mateix mes per poder disfrutar de la gran final.

Totes les partides del trofeu començaran a les 18:00 hores i seran precedides per partides, a les 16:30 hores, per enfrontaments entre juvenils.

WhatsApp Portal de Xàtiva