El trinquet de la Llosa de Ranes obri les seues portes al VI Trofeu Mancomunitat de la Costera-Canal de Raspall

48

És ben sabut per tots que la pilota valenciana no entén de dies festius i que l’agenda no es tanca ni un moment perquè els espectadors tinguen l’oportunitat de disfrutar de l’esport de la vaqueta en qualsevol recinte de la Comunitat Valenciana. Per això, este dijous 6 de desembre la Llosa de Ranes obri les seues portes en un dia de festa i fora dels seus dies habituals de partida.

El motiu bé ho mereix, la gran final del VI Trofeu Mancomunitat de la CosteraCanal. A partir de les 16.45 hores començarà a rodar la pilota pel recinte de la comarca de la Costera, amb la partida prèvia que s’ha programat. Ja a les 18.30 hores serà el moment de donar la benvinguda als protagonistes estel·lars de la jornada. De roig vestiran Ian i Sanchis. Els jugadors de Senyera i Montesa, respectivament, es van guanyar el dret a ser dos dels quatre protagonistes del dia, després d’eliminar en semifinals a Pablo i Tonet IV en el trinquet del Genovés.

Feren seua la victòria amb un tanteig final de 25-0, sense deixar anotar cap joc als seus contrincants. Ara hauran de tornar a buscar de nou un resultat a favor seu que els deixe sumar un nou títol al seu palmarés, però no ho tindran fàcil. A la contra jugaran Sergio i Canari, una parella de pilotaris fixes a les competicions i tornejos oficials que s’organitzen. Junts van guanyar a Moltó i Raúl en la partida de semifinals (25-20), i en esta ocasió vestiran de blau per tractar de fer front a les escomeses dels contrincants. L’expectació serà màxima, sense cap dubte, per veure quina de les dues duples aconsegueix posar el seu nom a la sisena edició del torneig.

WhatsApp Portal de Xàtiva