El Torneig Nacional de Bàsquet Cadet Masculí del Genovés ja compta amb el seu cartell

València Bàsquet, Joventut Badalona, Coosur Betis i el C.B. GENOVÉS JÚNIOR competiran en XVIIIa edició d’aquest Torneig

36

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El cartell del Torneig Cadet del Genovés és ja una realitat. Ahir es va fer públic el cartell que identificarà el XVIIIé Torneig Nacional Cadet de Bàsquet del Genovés.

Si bé, a principi d’any es confirmaven els equips que anaven a participar en aquesta nova edició d’un dels millors tornejos de bàsquet en categoria cadet, ara ha estat el moment de presentar el Cartell. Un cartell diferent a la resta d’anys i amb el qual es vol promocionar aquest campionat en el que una vegada més comptarà amb els millors equips de bàsquet a nivell estatal de la categoria.

Cartell dissenyat una vegada més per Quique Orts, que amb actes com aquest fa que aquest torneig ja compte en la divuitena edició. Accions puntuals, col·laboracions de tot tipus, de persones anònimes que es creuen la forma de fer bàsquet del C.B. Genovés fan que es puga presentar any rere any un torneig d’aquest nivell. “Un recorregut on moltes accions puntuals s’uneixen per crear una sinèrgia molt potent per oferir un producte com el que, una vegada mes, i després de la pandèmia estem presentant” confirmava el propi C.B. Genovés.

Un pas més per completar tots els ingredients que el CB Genovés va posant any rere any per a que aquest torneig torne i siga reconegut per tots els que estimen el bàsquet de formació.

Per tant, els propers 25, 26 i 27 de febrer, Joventut de Badalona, Coosur Betis, València BC i CB Genovés competiran al pavelló Municipal de la localitat de La Costera.

WhatsApp Portal de Xàtiva