El Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet ja compta amb el seu cartell

València Bàsquet, Joventut Badalona, C.B. Horta Godella, EBG Màlaga, UCAM Múrcia i Basketball Szkola Gortata de Polònia i el C.B. GENOVÉS competiran en XVIIIa edició d’aquest Torneig

127

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El cartell del Torneig Aleví del Genovés és ja una realitat. Ahir es va fer públic el cartell que identificarà el XVIIIé Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet del Genovés ique ha estat dissenyat per Quique Orts. Ens trobem en un cartell diferent a la resta d’anys, amb 7 clubs que aportaran 10 equips la qual cosa suposa un format que farà que el Poliesportiu Municipal “Paco Cabanes” genere un ambient de bàsquet com mai s’havia pogut viure al Genovés. Un calendari de partits simultani per donar cobertura a tots els equips que formaran part del torneig. Amb el cartell es pretén que s’ha presentat es vol promocionar aquest campionat en el que una vegada més comptarà amb els millors equips de bàsquet a nivell autonòmic i estatal de la categoria i que aquest any torna a convertir-se en internacional amb la participació d’un equip polonès després de que en el 2006 participara el FC Barreirense de Portugal i en el 2011 el Spartag de Praga Txec.

Al llarg de la setmana es faran públics els horaris dels partits que tornaran el torneig de minibàsquet al Genovés després de que en el mes de febrer ho fera el Torneig Cadet Masculí i en el mes de març el torneig júnior femení. Amb aquest ja són 37 els tornejos que el club ha organitzat, una xifra que dona vertigen però que fa que el club es convertisca en un espai de formació a través de l’esport i del bàsquet.

Un pas més per completar tots els ingredients que el CB Genovés va posant any rere any per a que aquest torneig es mantinga viu i siga reconegut per tots els que estimen el bàsquet de formació.

Els dies 17, 18 i 19 de juny, València Bàsquet, Joventut Badalona, C.B. Horta Godella, EBG Màlaga, UCAM Múrcia i Basketball Szkola Gortata de Polònia i el C.B. Genovés competiran al Poliesportiu Municipal “Paco Cabanes”.

WhatsApp Portal de Xàtiva